сряда, 28 март 2012 г.

Покани за сватби, рожденни дни, събития

Отпечатайте вашите покани за сватби или други събития качествено с уникален дизайн. Поръчайте за печат изцяло онлайн в Print2day.bg и получете с куриер вашата поръчка.

Печат на картички и пликове

Рекламни картички, покани и брандирани пликове или пък единични бройки отпечатани за приятели по повод или без повод. Може да поръчате изцяло онлайн в сайта print2day.bg. Има възможност и за доставка с куриер, така, че може да поръчате от който и да е в град в България.

Брошури, Листовки и рекламни материали

Брошури, листовки, флаери и други рекламни материали може да поръчате за печат изцяло онлайн в print2day.bg. Тук може да създадете визия на своя рекламен продукт, да качите вече създаден дизайн или да изберете някой от готовите ни предложения, които да персонализирате за вас. Има възможност за поръчка от различни градове на България и доставка

Персонализирани Календари и рекламни материали

Отпечатайте различни видове календари с лого на вашата фирма или персонализирани по ваше желание и дизайн. Работни календари, трисекционни календари, стенни работни календари.

Стикери - поръчка на печат на стикерна хартия или pvc фолио

Стикери и възможност за отпечатване на различни дизайни върху стикерна хартия или pvc фолио. Има възможност за избор измежду готови шаблони на стикери като: отвори, затвори, работно време, различни табели и предупреждения и т.н.

Качествен печат на плакати

Искате да си отпечатате плакат на групата или рекламен плакат на събитие, продукт или друго? Може да го направите вече и онлайн в print2day.bg. Тук изцяло онлайн може да създадете вашия плакат или да добавите файл с дизайн и да го поръчате за печат в различни тиражи. Плащането е по-удобен за вас начин, а имаме и възможност за доставка, което означава, че може да поръчате от който и да е град в България и поръчката да пристигне до вас с куриер. Освен плакати, може да поръчате и други рекламни материали като визитки, плакати, брошури, флаери, картички и т.н.

Флаери и рекламни листовки - печат

Флаерите или малките листовки са продукт, който може да подпомогне рекламирането на вашия бизнес, промоция, събитие или инициатива. Раздаването на флаери, може да повиши посещаемоста и продажбите на вашия бизнес. Затова какво чакате?

Визитки - печат и поръчка онлайн

Визитната картичка може да ви отключи много врати и да "спечели" вашите партньори или клиенти. Щом гледате тази обява, вероятно имате нужда от визитки. Вече може да си ги поръчате онлайн в print2day.bg с възможност за доставка до посочен от вас адрес и различни начини на плащане.

Изгодно отпечатване на всякакви рекламни материали

Онлайн поръчка, отпечатване, възможност за доставка и онлайн разплащане на различни печатни рекламни материали за вашата рекламна кампния, бизнес инициатива или събитие ви предлагаме ние от print2day.bg. Цените ни са доста конкуретни, в което може да се убедите на сайта ни.